Ofte Stillede Spørgsmål

Ofte Stillede Spørgsmål

Hvordan fungerer Whisky Flavour?

Det er super nemt. Først og fremmest, for at vælge din foretrukne Whisky Smagsprøveæske, skal du bestemme, hvilke aldre dine miniaturer skal have, og i henhold til det vælger du smageprøveæsken. Hver æske indeholder mindst 4 miniaturer. Når du har gennemført købet og udfyldt dine oplysninger, modtager du din ordre, og vil være i stand til at smage på de forskellige whiskyer. Vi sender aldrig de samme salgs miniature flasker.

Hvad er forskellen på smagsprøveæskerne?

Du kan vælge smagsprøveæsken, afhængigt af hvilken aldersgruppe af whisky, som du vil modtage og smage. Vi har skabt tre forskellige smagsprøveæsker – du kan vælge en æske med whisky, der er lagret i op til 18 år, op til 21 år og op til 30 år.

Hvor mange miniaturer får jeg?

Inde i hver smagsprøveæske finder du mindst 4 originale miniatureflasker, men af og til kan du finde flere afhængig af miniatureflaskernes værdi. Det kan også ske, at vi bare nogle gange gerne vil overraske dig.

Kan jeg give en smagsprøveæske i gave?

Absolut! Et abonnement fra Whisky Flavour vil bestemt blive værdsat af dine kære, venner eller kolleger. Vi mener, at det er en god gave til dem, der elsker Whisky, og indpakningen er fantastisk. Venligst kontakt os først så vi kan levere smagsprøveæsken som en gave.

Hvilke forsendelsesmetoder er tilgængelige, og hvor meget er forsendelsesomkostningerne?

Vi sender til hele verden, og forsendelsesomkostningerne er € 30,00 (pr. Måned).
Vi sender altid din pakke som anbefalet post, så du kan spore din ordre.
Vi påtager os ikke ansvaret, hvis dit land har strenge regler vedrørende mad og alkoholholdige drikkevarer.

Hvordan kan jeg spore min ordre?

Da alle ordrer sendes som anbefalet post, modtager du en e-mail med de oplysninger, der er nødvendige for at spore din ordre.

Hvis du stadig har spørgsmål, ikke har modtaget e-mailen, eller hvis du ikke ved, hvordan du kommer videre, så er du velkommen til at kontakte os.

Hvornår modtager jeg min whisky smagsprøveæske?

Du har indtil den 24. i hver måned til at afgive din ordre, og alle ordrer afsendes indtil den 7. Afhængigt af hvilket land du er i, kan der gå mellem 5 til 10 hverdage, inden du modtager din smagsprøveæske.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ikke modtager min ordre?

Hvis du ikke modtager din ordre, så er noget gået galt. Venligst kontakt os og så finder vi ud af, hvad der er sket.

Mit spørgsmål er her ikke. 

Du er velkommen til at kontakte os når som helst. Benyt vores kontaktformular og så svarer vi hurtigst muligt.