Om os

Oprindelse

Whisky Flavour blev født af en whiskyelskers ønske om at smage og kende forskellige slags whisky på den mest bekvemme måde og til en overkommelig pris. Nogle gange er det ikke klogt at købe (eller skal vi sige at investere?) i en hel flaske whisky, som du er nysgerrig omkring, eller som du har ville prøve i lang tid, men aldrig har været i stand til at smage på før. Det er muligt, at dine forventninger ikke bliver opfyldt. Så for alle whiskyelskere der, ligesom os, er interesseret i at smage forskellige flasker, mærker og aldre af whisky, har vi skabt Whisky Flavour. Vi mener virkelig, at dette er en løsning, der gør det muligt at smage forskellige typer whisky uden det langsigtede kompromis, som kommer med en normal flaske.

Whisky Flavour har 3 typer månedlige whisky abonnementsæsker, der indeholder 4 originale miniaturer med anerkendte whiskymærker. På den måde kan du stille din nysgerrighed (og berige dit repertoire).

Mission

Whisky Flavours mission er, som nævnt tidligere, at levere og give alle whiskyelskere muligheden for at opleve så mange forskellige mærker og typer af whisky, som de vil. På den måde vil flere og flere mennesker kunne smage whisky, selv de meget dyre mærker, på en nem måde og til en overkommelig pris.

Vision

Det er Whisky Flavours vision at være en reference i denne sektor og have en ny tilgang til den måde, som forbrugere og brands interagerer med hinanden på. Vi giver en mulighed, for at forbrugerne kan blive mere klar over mængden af ​​fantastiske mærker og tilgængelige produktionsprocesser. På den anden side har whiskymærker chancen for at nå langt flere forbrugere, potentielle kunder og skabe et langvarigt forhold til flere forbrugere.

Værdier

Gennemsigtighed | Elegance | Innovativ | Kundeorienteret | Moderne

Om Os

Whisky Flavour har et dynamisk og kreativt team med fire, som er interesseret i at levere en original og fuldendt oplevelse.

Rui Guerra er whiskyentusiasten og ekspert i alt digitalt. Med tidligere iværksættererfaring og den følsomhed, der er nødvendig for whiskysmagning og forretning, er han ansvarlig for alle de mærker og typer af whisky, som vi har til rådighed. Samt forretningsudvikling på alle fronter.

Sandra Marques er ansvarlig for at holde Rui Guerra væk fra alt for mange whiskyflasker, og så er hun den digitale markedsfører. Hun arbejder med Rui Guerra på alle digitale medier og kanaler og begge finder måder at kommunikere brandet på. Hun pakker undertiden også de smagsprøveæsker, som du bestiller.

Rui Gaio er ansvarlig for grafiske / design områder. Han er ansvarlig for at give liv til alle idéer og for visuelt at kommunikere alle værdierne og “smagene” af denne nye oplevelse. 

Julia er en lidenskabelig blogger og kok, som tilbringer sine dage med at udforske nye smage, sjældne ingredienser og eksotiske aromaer. Hun har været en del af holdet lige fra starten, og hun er også ansvarlig for den tyske afdeling af Whisky Flavour. Julia oversætter vores blogindlæg, undersøger de bedste destillerier og holder en åben dialog med vores kunder og whiskyklubmedlemmer fra Tyskland, Østrig, Schweiz og Liechtenstein. Når Julia ikke graver sig ned i en ekstraordinær verden af whiskyer, er hun lidenskabelig omkring yoga, klatring og sin egen madblog.

Ingen varer i kurven.