Vilkår og Betingelser

Køb af produkter i Whisky Flavours online butik er underlagt følgende vilkår og betingelser:

Objekt

1. Disse “vilkår og betingelser” er beregnet til at regulere vilkårene og betingelserne gældende for leveringen af tjenesterne i Whisky Flavours online butik.

2. Køb af ethvert produkt i WhiskyFlavour Online Store indebærer en accept af disse generelle salgsbetingelser online.

3. Når man foretager et køb i Whisky Flavours online butik, erklærer brugeren, at denne er over 18 år og ikke har nogen hindring eller juridisk begrænsning, der forhindrer denne i at købe alkoholholdige drikkevarer.

4. I tilfælde af brugere, der opholder sig uden for det nationale område, kan alkoholholdige drikkevarer, der er tilgængelige til salg, kun købes af personer, der er myndige i dette land.

Produkt-, Pris- og iIndholdsoplysninger

1. Whisky Flavour forbeholder sig retten til uden forudgående varsel og når som helst at ændre informationen og det kommercielle tilbud, der præsenteres angående produkter, priser, kampagner, kommercielle betingelser og tjenester.

2. Varer til salg i onlinebutikken er underlagt eksisterende lager, og ordrer behandles efter først til mølle-princippet. I tilfælde af midlertidig eller permanent udsolgt vil kunden blive rådgivet behørigt, og et alternativ til produkter med lignende egenskaber vil blive foreslået.

3. Priserne på produkterne er angivet i euro (â?¬) og inkluderer moms til den gældende lovlige sats samt omkostningerne ved emballering.

4. Transportomkostningerne for kunden er ekskluderet fra den pris, der er nævnt i det foregående nummer.

5. Whisky Flavour er ikke ansvarlig for betaling af told, der kan eksistere i bestemmelseslandet, og det er alene kundens ansvar.

6. Billederne, der illustrerer produkterne i Whisky Flavours online butik kan afvige fra det leverede produkt.

Bestilling og betaling

1. For at foretage et køb i Whisky Flavours online butik skal brugeren registrere kunden. Efter registrering vil brugeren være i stand til at afgive sin ordre ved at vælge de ønskede produkter og følge de trin, der er beskrevet deri, så ordren er gennemført.

2. Efter at have bekræftet ordren i Whisky Flavours online butik, sendes en e-mail til den kontaktadresse, der er registreret af kunden på formaliseringstidspunktet, med alle detaljer om levering, fakturering og betalingsoplysninger. Hvis kunden ikke modtager ordrebekræftelses e-mailen, bedes han kontakte Whisky Flavour ved at ringe +351 963 112 299 eller via e-mail [email protected]. Det er vigtigt for kunden at kontrollere “Spam” på forhånd.

3. Ordrer sendes kun efter lager- og betalingsbekræftelse og behandles efter først til mølle-princippet.

4. Hvis en ordre ikke kan gennemføres helt eller delvist, vil kunden blive informeret af WhiskyFlavour.

5. Efter at have modtaget ordreinformationerne har brugeren 2 arbejdsdage til at foretage betalingen. Hvis betaling ikke foretages inden for ovennævnte periode, annulleres ordren automatisk og anses for at være ineffektiv.

6. Betaling skal ske med kreditkort eller PayPal.

7. Betalinger modtages i euro (â?¬), uanset i hvilken valuta transaktionen foretages. Omregningskurser for betalinger foretaget i andre valutaer betales af kunden.

Forsendelsesomkostninger

1. Portoomkostningerne beregnes efter produktets vægt, destination og den samlede værdi af ordren.

2. Forsendelsesomkostningerne er angivet i “indkøbskurven” inden den endelige ordrevalidering.

Levering

1. Ordrer sendes kun efter bekræftelse af lager og betaling.

2. Leveringstiden for produkter varierer mellem 1-2 arbejdsdage i Europa og 3-5 arbejdsdage for resten af â??â??verden.

3. Produkter sendes via DHL Express til Europa og CTT Expresso til resten af â??â??verden.

4. Levering af ordrer sker til den adresse, der er angivet af kunden og i henhold til leveringstiderne for CTT Expresso eller DHL Express. Hjemmelevering til postkasser er ikke muligt.

5. Potentielle forsinkelser i leveringen kan ikke løses af WhiskyFlavour, og det er i disse tilfælde ikke muligt at garantere nøjagtige leveringstider, da de sendes via CTT Expresso og DHL Express og leveringen er afhængig af deres drift og tidsplaner.

6. Vilkårene kan også variere afhængigt af destinationslandet og de respektive regler.

7. Hvis kunden efter levering finder ud af, at nogen af â??â??varerne ikke er som forventet, bedes han straks kontakte WhiskyFlavour via e-mailen [email protected] med angivelse af ordrenummer eller nummeret på det dokument, der ledsager ordren, vedhæftet billeder af emballagen som modtaget og af alle artikler, så situationen kan løses hurtigst muligt.

Returpolitik

1. WhiskyFlavour online butik accepterer ikke returnering af købte produkter på grund af deres type.

2. Kun returnering af produkter med fejlagtig forsendelse accepteres,. Dette er WhiskyFlavours ansvar samt forsendelses- og afhentningsomkostninger, når kunden rapporterer denne situation inden for 5 (fem) dage fra datoen for modtagelse af produktet. Når produktet er modtaget af WhiskyFlavour, og efter validering af dets status, sendes det korrekte produkt.

Reklamation

WhiskyFlavour er ikke ansvarlig for mangler, der skyldes forkert brug, forsømmelse og dårlige opbevaringsforhold fra kundens side.

Ã?ndring af “Vilkår og betingelser”

De nuværende generelle betingelser, beskrevet i “Vilkår og betingelser” for online salg, kan ændres af WhiskyFlavour uden forudgående varsel og skal derfor gennemlæses inden bestilling.

Databeskyttelsespolitik

Kunden skal udtrykkeligt erklære, at han godkender indsamling eller opdatering af sine kontaktoplysninger til integration i WhiskyFlavour-filer med henblik på kundestyring, kommercielle relationer samt til afsendelse af produkter og reklame om produkter og tjenester under vilkårene i ” GDPR â??, gennem automatisk behandling og profildefinition af alle tilgængelige kommunikationskanaler, inklusive elektroniske midler.

Det udtrykkelige samtykke skal gives ved registreringen i onlinebutikken ved hjælp af den mulighed, der er angivet til dette formål.

De indsamlede kontaktdata opbevares, så længe det formål, hvortil din behandling blev givet, er bekræftet, eller indtil â??â??retten til at gøre indsigelse, rette og eliminere dem udøves.

Den registrerede har ret til at få gratis adgang til de bevarede data samt at anmode om begrænsning, berigtigelse, modstand eller eliminering, når kontaktoplysningerne blandt andre juridiske grunde er unøjagtige eller ikke længere er nødvendige til det formål, hvortil deres indsamling var tilsigtet.

Indehaveren har også ret til når som helst at trække sit samtykke tilbage uden at gå på kompromis med lovligheden af â??â??den behandling, der udføres på baggrund af det tidligere givet samtykke.

Når nogle af ovenstående rettigheder benyttes, forbeholder vi os retten til at opbevare dataene udelukkende med det formål at erklære, udøve eller forsvare en ret i tvist.

For at udøve disse rettigheder eller har yderligere spørgsmål vedrørende databeskyttelse, kan du kontakte WhiskyFlavour skriftligt via e-mail [email protected] og skal godkende og bevise den registreredes identitet.

WhiskyFlavour overfører ikke de indsamlede kontaktdata til tredjeparter. Hvis der er en legitim grund til overførslen, bliver kunden tidligere informeret, og modtagernes identitet og formålet med behandlingen af â??â??de overførte data vil blive sendt til ham.

Overførslen finder kun sted, når tredjeparter giver tilstrækkelige garantier for udførelse af passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger, således at behandlingen opfylder de krav og forpligtelser, der følger af den gældende databeskyttelseslovgivning og sikrer beskyttelse af den registreredes rettigheder til dataene.

Erklæring angående ansvar

WhiskyFlavour erklærer og garanterer udtrykkeligt, at:

  • Det korrekt håndterer de personlige data, der indsamler fra dets kunder i forbindelse med levering af Online Store-tjenesten;
  • Personoplysninger er underlagt lovlig og fortrolig behandling, loyalt, gennemsigtigt og på en måde, der garanterer dets sikkerhed, nemlig at tvinge sig selv til at beskytte sådanne personoplysninger;
  • Det er i stand til at sikre alle passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger på en måde, så behandlingen af â??â??personoplysninger opfylder kravene i gældende national lovgivning, Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) 2016/679 af 27.04.2016, og i overenstemmelse med (â??GDPRâ?).
  • Personoplysninger er kun beregnet til udførelse af ordrer, der afgives i onlinebutikken, hvor kun de nødvendige, passende, relevante og begrænsede til dette formål indsamles;
  • og. Du holder dine personlige data nøjagtige og opdaterede;
  • Du bruger ikke de personlige data, som du har adgang til, til noget andet formål end det, der er forklaret i disse “Vilkår og betingelser”;
  • På kundens anmodning sletter den de nævnte personlige data med det samme og effektivt.
  • Denne politik træder i kraft fra maj 2020.

Ingen varer i kurven.